Dezbaterea publica: Managamentul diversitatii in organizatii – femeile si empatia emotionala

Chiar daca sunt promovate principiile egalitatii de gen, femeile din Romania sunt inca discriminate. Desi exista legislatie care sanctioneaza formele de discriminare, persoanele afectate fie din frica de a nu-si pierde locul de munca, fie ca urmare a faptului ca nu sunt obisnuite si cu o atitudine care face apel la respect, toleranta, profesionalism acestia sau acestea nu reactioneaza facand apel la instrumentele pe care legea le pune la dispozitie. Solidarizarea femeilor si promovarea acelor initiative care le recunosc potentialul profesional pot duce la o mai buna intelegere a celor care reprezinta mai mult de jumatate din populatia acestei tari.

Identificand aceasta necesitate si oportunitate, impreuna cu Agentia Nationala Antidrog vom organiza in cadrul proiectului „Egalitate pe piata muncii – Sansa TA la un viitor mai bun!” dezbaterea publica  Managamentul diversitatii in organizatii – femeile si empatia emotionala“, Evenimentul va avea loc in data de 29 aprilie 2015, la hotel Millenium Business Center din Constanta, incepand cu orele 11:00.

Prin intermediul acestei dezbateri ne propunem sa identificam oportunitatile pe care le aduce autoafirmarea femeii pe piata muncii si in spatiul public in general, modul in care managementul diversitatii de gen contribuie la cresterea capitalului pentru organizatii. Subiectele care vor fi dezbatute fac trimitere la discriminarea si diferentierea pe piata muncii la care sunt supuse femeile si modul in care aceasta stare de fapt duce la mentinerea nedreptatii sociale.

Prin intermediul proiectului „Egalitate pe piata muncii – Sansa TA la un viitor mai bun!” ne dorim sa contribuim la cresterea oportunitatilor de angajare pentru femeile ce apartin grupurilor vulnerabile in vederea crearii unei piete a muncii incluzive si avem ca principale directii de actiune cresterea oportunitatilor de angajare pentru femeile aflate in situatii de risc de excluziune sociala, imbunatatirea accesului egal la ocupare si construire a unei cariere de succes.

Pentru a participa la eveniment, dar si pentru mai multe detalii legate de proiect si parteneri, ne puteti contacta la adresa de e-mail comunicare@loopoperations.ro.


Taguri: , , , ,

« Inapoi