Dezvoltă-ți afacerea participând la Misiunea economică Afaceri.ro Odesa

În perioada 7-9 iulie 2016, Finantari.md, APEC Iași și Arhipelago, cu sprijinul Primăriei din Odesa, organizează Misiunea Economică Afaceri.ro Odesa 2016.

Evenimentul are scopul de a promova oportunitățile de parteneriate Ucraina-România, dezvoltarea relațiilor de import-export și promovarea oportunităților de investiții bilaterale.

La acest eveniment vor fi prezente 30 de companii românești, 15 companii moldovenești, 100 de companii ucrainene și reprezentanți ai administrațiilor publice locale și regionale.

Programul misiunii cuprinde o serie de activități menite să încurajeze colaborările între România și Ucraina, să prezinte mediul de afaceri ucrainean și să ofere oportunitatea de a participa la întâlniri business delegaților din România. Un momentul special al misiunii este Conferința Internațională Afaceri.ro Odesa 2016. Aceasta va cuprinde trei sesiuni:

  • Dezbaterea Invest in Odesa;
  • Dezbaterea Invest in Romania;
  • Business Matching & Networking.

În plus, participanții vor avea oportunitatea de a lua parte la alte activități interesante:

  • training on the road pe teme precum: mediul de afaceri ucrainean, pregătirea companiei pentru export, prezentarea delegației și a participanților la misiune;
  • networking dinner la care vor participa delegații din România și Republica Moldova, dar mai ales oameni de afaceri din Odesa;
  • întâlniri de afaceri și cu reprezentanți ai administrațiilor locale;
  • vizită la obiective turistice renumite, cum ar fi Crama Purcari, Treptele Potemkin, Opera din Odesa, Filarmonica din Odesa, Muzeul de Arheologie din Odesa, Farul Vorontsov, Grădina publică Odesa.

Detalii despre agenda misiunii economice și a conferinței sunt zilnic actualizate și pot fi găsite pe pagina web.

Cei interesați de participarea la misiunea economică și doresc informații despre costurile asociate participării sunt rugați să completeze formularul disponibil aici sau să trimită un e-mail la adresa evenimente@arhipelago.com.

Evenimentul este organizat cu sprijinul partenerilor: Hobbit+, Investitii.ro, Promos Collection, Exonia, Autonom, Idilis, Parcul Științific și Tehnologic Tehnopolis, Enterprise Europe Network, Camera de Comerț și Industrie Iași, Iconic Cluster, Invest in Iași, Fabricat în Iași, Travis, Meteo.ro, Ziarul de Iași, Iași Fun, Ziarul Evenimentul, Radio Romania Iași, Edufin, Wall-Street Md, Revista 22, Forbes, Jurnalul de Afaceri, Fundația Post-Privatizare, Finantare.ro, Managementul-Proiectelor.ro, PlanDeAfacere.ro, Intreprinzatori.ro.


Taguri: , , , , , , ,

« Inapoi