Formatori Ingenius Start-up Masterclass

MIHAI CHIRATCU

Având o experiență de peste 10 ani în vânzări, business development și customer service, activând în domenii precum servicii bancare, asigurări, construcții și advertising, Mihai îți va vorbi despre importanța planificării strategice în succes-ul unui business.  Printre cele mai importante proiecte realizate în cadrul activității se numără centre logistice cum ar fi: Chitila Logistic Park, Hornbach Bucuresti sau Carrefour Suceava, gestionând, totodată, relatia cu key accounts, precum OMV Petrom, Lidl, Disney Romania, Synergy, Helpnet.

CRISTINA TOMA

Partener în cadrul Loop Operations, Cristina are o gândire strategică, experientă în domeniul accesării fondurilor nerambursabile, punând accent pe dezvoltarea start-up-urilor și pe ajutorul oferit tinerilor antreprenori. De la scrierea de proiecte culturale, proiecte cu impact social până la proiecte pentru dezvoltarea antreprenoriatului autohton, caută constant provocări și soluții în domeniul finanțării.

ALIN GHIZĂȘAN

Alin s-a lansat în domeniul antreprenoriatului, în urmă cu 10 ani, gestionând proiecte de management, vânzări și marketing, fiind certificate ca trainer și facilitator de către APS – Advanced People Strategies din Marea Britanie pentru programe de Leadership & Management. Deși este de profesie inginer, Alin s-a dedicat și pasiunii sale – Programare Neuro-Lingvistică – fiind acreditat Master Business NLP de Society of NLP California și IANLP Elveția. Printre domeniile de expertiză se numără: Psychology of Persuasion și Language and Behavior Profile.

LOREDANA MANOLACHE

Are peste 10 ani experiență în afaceri, generând și gestionând cifre de afaceri de sute de mii de euro anual. Este specialist în marketing cu peste 15 ani experiență în publicitate, recomandată de un portofoliu impresionant de clienți, din retail, industrie, IT&C, dar și în cadrul unor proiecte europene. Loredana este trainer soft-skills și consultant de business cu peste 10 ani experiență la nivel național și internațional, cu specializări în: marketing și comunicare, management de proiect, customer care, management de produs, negociere, tehnici de vânzare.

 « Inapoi