Inscriere curs „Competente Antreprenoriale”

Echipa LOOP OPERATIONS are placerea de a va invita sa va inscrieti la cursul „Competente Antreprenoriale” organizat in cadrul proiectului „Antreprenoriatul – sansa unui viitor mai bun pentru tineri”, derulat de catre Consiliul Judetean Ilfov, in parteneriat cu Asociatia Excelsior si Asociatia Travel Focus, prin POSDRU.

LOOP OPERATIONS este o companie de consultanta integrata in domeniul fondurilor europene, dezvoltand pana in prezent proiecte in valoare de peste 45 de milioane de euro. Prin intermediul celor 4 componente ale Loop Operations – Finance, Management, Skills si Communication – oferim consultanta in arii conexe, ghidand pas cu pas transformarea ideilor clienilor nostri in proiecte sustenabile, de la atragerea finantarii pentru implementare si pana la consultanta pentru management, formarea echipelor si promovare. In ultimii ani, expertii LOOP OPERATIONS au asigurat formarea, consilierea si mentoratul a peste 3000 de persoane.

Formatorii nostri sunt antreprenori, manageri si trainerii cu experienta in accesarea de fonduri si finantari pentru proiecte si companii, management de proiect, management si planificare strategica, resurse umane, finante, vanzari, marketing si publicitate.

 

DESPRE CURSUL DE „COMPETENTE ANTREPRENORIALE”


Cursul de „Competente Antreprenoriale” are o durata de 40 de ore si este certificat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari.

Metodele folosite in cadrul cursului sunt axate preponderent pe componenta practica, astfel ca in cadrul cursului veti avea oportunitatea de a lucra impreuna cu formatorii direct pe planul dumneavoastra de afaceri pentru imbunatatirea acestuia, sau sa dezvoltati un plan nou in cadrul cursului, beneficiind totodata de asistenta si mentorat din partea echipei Loop Operations. Totodata, in urma participarii veti avea oportunitatea sa beneficiati de pana la 20 de ore de mentorat one to one cu formatorii nostri.

 

Va invitam sa va inscrieti la cursul de „Competente Antreprenoriale”

prin completarea formularului de mai jos!

Formular de inscriere

Cursul de „Competente Antreprenoriale" - proiectul „Antreprenoriatul – sansa unui viitor mai bun pentru tineri”"
  • Please enter a value between 18 and 65.
    *ATENȚIE! Participarea la curs se va face după confirmarea înscrierii de către reprezentanții furnizorului de formare - Loop Operations SRL.
  • Documente necesare pentru finalizarea inscrierii

    Pentru a va asigura că aţi finalizat înscrierea, vă rugăm să trimiteti la adresa training@loopoperations.ro un email astfel: 1. Subiect: Antreprenoriat/Seria X/Nume Prenume 2. Atasaţi următoarele documente în format pdf sau jpg: Copie după CI/BI; Copie după certificatul de naştere; Copie după certificatul de căsătorie (în cazul în care numele din certificatul de naştere este altul decât cel din actul de identitate); Copie după cea mai recentă diplomă de studii (licenta/masterat/etc.); Curriculum Vitae.
  • Nota

    Nota: Datele cuprinse in acest formular vor fi tratate confidential, in conformitate cu prevederile Directivei CE/95/46 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, transpusa prin Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date cu modificarile si completarile ulterioare, precum si prevederile Directivei 2002/58/CE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, transpusa prin Legea nr. 506/2004.


Taguri: , , ,

« Inapoi