Masa rotunda „Angajare fara discriminare” (30.01.2015)

Loop Operations, in calitate de partener in cadrul proiectului „Egalitate pe piata muncii! – Proiect pilot pentru sprijinirea persoanelor vulnerabile″ implementat de Agentia Nationala Antidrog, anunta organizarea mesei rotunde cu tema „Angajare fara discriminare – Analiza gradului de incluziune sociala a persoanelor din grupurile vulnerabile”. Evenimentul va avea loc in data de 30 ianuarie 2015 (ora 12:00) la Hotel Continental din Bucuresti.

La eveniment sunt asteptati sa participe angajatori, factori de decizie si reprezentanti ai autoritatilor publice implicati in procesul de integrare a persoanelor din grupurile vulnerabile.  Evenimentul isi propune sa reuneasca persoane cu rol decizional intr-o dezbatere deschisa despre sansele persoanelor apartinând grupurilor vulnerabile de a avea o cariera.

Dezbaterile vor porni de la o analiza a nivelului de integrare a persoanelor din grupurile vulnerabile realizata pe baza datelor statistice oferite de partenerii proiectului. La finalul evenimentului ne propunem sa generam o serie de masuri si solutii pentru a imbunatati sansele de a obtine un loc de munca ale grupului tinta vizat de proiect.

Pentru mai multe informatii, dar si pentru inscrierea in cadrul seminarului, ne puteti contacta pe adresa de e-mail comunicare@loopoperations.ro.


Taguri: , , , , ,

« Inapoi