Noi serii de studenti indrumati cu succes de catre consilierii Loop Operations

  • 109 studenti si masteranzi consiliati in vederea integrarii pe piata muncii;
  • 20 de sesiuni de consiliere profesionala si orientare in cariera organizate in 6 centre universitare;
  • 4 module ale programului de consiliere: profilul personal; planificarea carierei; promovarea personala; contactul cu mediul de lucru.

Luna martie a continuat cu noi sesiuni de consiliere profesionala si orientare in cariera dedicate studentilor si masteranzilor ce studiaza in domeniile drept si administratie publica din cadrul a 6 centre universitare din Romania (Bucuresti, Timisoara, Craiova, Iasi, Constanta, Craiova).

In cadrul celor 20 de sesiuni organizate in perioada 5 – 31 martie, cei 109 participanti au invatat alaturi de consilierii companiei de consultanta Loop Operations care sunt cele mai eficiente metode de construire a brandului personal si de promovare in cariera. Componenta teoretica a fost completata cu partea interactiva a programului, studentii fiind implicati in jocuri de rol cu scopul eficientizarii modului de prezentare in cadrul unui interviu: care este dress-code-ul?; care sunt intrebarile cheie pe care le pun angajatorii?; cum iti planifici cariera?

Totodata, prin aplicarea unor teste de autocunaostere, studentii au putut sa-si identifice punctele forte si punctele slabe, acest exercitiu ajutandu-i sa evalueze corect oportunitatile lor in cariera. In final, studentii au aflat despre cat de importanta este prezenta lor in mediul online si modalitati inovatoare prin care retelele de socializare pot contribui la brandingul personal.

La cerere, studentii pot beneficia de consiliere individuala, unde vor putea pune intrebari punctuale, vor avea posibilitatea de a aprofunda temele abordate si vor putea aplica metodele nou asimilate de imbunatatire asupra CV-ului propriu, sub indrumarea consilierilor.

*Compania de consultanta Loop Operations deruleaza in perioada mai 2014 – mai 2015 un program intensiv de consiliere si orientare in cariera pentru 3000 de studenti si masteranzi din 6 regiuni. Programul este organizat in cadrul a proiecte implementate in parteneriat cu Institutul Notarial Roman, Economic Confort si centrele universitare din Bucuresti, Timisoara, Craiova, Iasi, Constanta, Craiova.


Taguri: , , , ,

« Inapoi