Fii T.A.Re! – Tineri Antreprenori Responsabili

DENUMIRE PROIECT: Fii T.A.Re! – Tineri Antreprenori Responsabili (ID 150673)

INITIATORI: Beneficiar – Academia de Studii Economice din Bucuresti; Parteneri –  Loop Operations; Asociatia Romana pentru Transfer Tehnologic si Inovare AroTT; CCDL Events and Training.

REGIUNEA DE IMPLEMENTARE: Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest

PERIOADA DE IMPLEMENTARE: 6.02.2015 – 06.12.2015

OBIECTIV: Vrem sa contribuim la dezvoltarea competentelor antreprenoriale si manageriale a 400 de persoane care doresc sa initieze o activitate independenta si care au varsta pe 18 ani, oferind, in acelasi timp, subventii pentru 40 de planuri de afaceri inscrise in concurs.

GRUP TINTA: Concursul de idei de afaceri este destinat pentru 400 de persoane care doresc sa demareze o activitate independeta (din care cel putin 50% tineri cu varste cuprinse intre 18-25 ani, inmatriculati intr-o forma de invatamant superior).

IMPLICAREA LOOP OPERATIONS: Ca parteneri in proiect, vom derula o campanie intensiva de promovare a antreprenoriatului, cat si a concursului de idei de afaceri. In acelasi timp, ne propunem sa dezvoltam un incubator de afaceri care sa faciliteze dialogul intre tinerii antreprenori si specialisti in domeniu.

INDICATORI:

400 de tineri cu potential antreprenorial care beneficiaza de un program de fast training si fast networking in cadrul caruia vor dezvolta planuri de afaceri alaturi de specialisti in domeniu;

Asigurarea a 80 de locuri de munca sustenabile;

Oferirea de subventii de 25.000 de Euro pentru 40 de planuri de afaceri;

Dezvoltarea si infiintarea a 4 centre de sprijin (2 dezvoltate, 2 infiintate) pentru initierea, sprijinirea si monitorizarea ideilor de afaceri selectate in urma competitie.« Inapoi