Line

Egalitate pe piata muncii – Sansa TA la un viitor mai bun!

Ne propunem sa contribuim la dezvoltarea abilitatilor si competentelor profesionale pentru 540 de femei, in special consumatoare de droguri, cat si alte grupuri vulnerabile in vederea cresterii capacitatii de ocupare pe piata muncii in regiunea Sud-Est.

Egalitate pe piata muncii! – Proiect pilot pentru sprijinirea persoanelor vulnerabile

Implementarea unui program-pilot pentru cresterea accesului pe piata muncii prin imbunatatirea abilitatilor si competentelor profesionale si furnizarea de asistenta specifica pentru 1350 de persoane ce apartin grupurilor vulnerabile din regiunile Bucuresti Ilfov, Sud Muntenia, Nord Est si Sud Est in scopul prevenirii si limitarii consumului de substante interzise.

Fii T.A.Re! – Tineri Antreprenori Responsabili

Vrem sa contribuim la dezvoltarea competentelor antreprenoriale si manageriale a 400 de persoane care doresc sa initieze o activitate independenta si care au varsta pe 18 ani, oferind, in acelasi timp, subventii pentru 40 de planuri de afaceri inscrise in concurs.

Unitate in diversitate! Tranzitie de la şcoala la viata activa, inclusiv pentru studenti apartinand altor culturi

Ne propunem oferirea unor oportunitati reale de dezvoltare in cariera pentru studenti şi masteranzi din medii multiculturale, care studiaza in domenii precum IT&C, constructii sau transport, prin intermediul unui program integrat de orientare si consiliere in cariera, precum si prin derularea de stagii de practica in organizatii publice sau private.

Egalitate reala, nu conceptuala!

Dorim sa contribuim la obiectivul proiectului atat prin promovarea antreprenoriatului si organizarea de cursuri in domeniu, cat si prin promovarea de oportunitati de calificare specifice. In acest sens, in cadrul proiectului va fi derulat un program intensiv de calificare in meseriile de lucrator in comert, confectioner, agent de curatenie, ingrijitoare copii, manichiurist/pedichiurist.

Incepe cu dreptul cariera ta!

Proiectul urmareste dezvoltarea competentelor practice si abilitatilor studentilor necesare in vederea adaptarii la cerintele pietei muncii si obtinerii unui loc de munca pentru 500 de studenti si masteranzi care studiaza in domeniile drept si administratie publica.

Studiile juridice – intre teorie si practica

In cadrul proiectului dezvoltam un pachet de servicii integrate si personalizate de orientare profesionala si consiliere, individuala si de grup, si vom pune la dispozitie o platforma online ce va constitui suport in derularea stagiilor de practica si a sesiunilor de consiliere.

Stagii de practica pentru cariere de succes in domeniul juridic

Proiectul va contribui la cresterea ratei de ocupare si la facilitarea adaptarii la cerintele pietei muncii pentru studentii si masteranzii la studiile juridice si administratie publica din regiunea Sud-Muntenia.

Drept la practica!

Prin intermediul acestui proiect ne-am propus sa dezvoltam capitalul uman de la nivelul regiunii Sud-Est si sa asiguram accesul la oportunitati de angajare pentru 500 de studenti si masteranzi.

Stagii de practica pentru cariera ta in drept!

Ne propunem sa oferim servicii integrate si personalizate de orientare profesionala si consiliere in cariera individuala si de grup pentru 500 de studenti si masteranzi si acces gratuit la o platforma online cu resurse si informatii relevante din domeniul juridic.

Ai dreptul la o cariera de succes! Stagii de practica pentru profesiile din domeniul juridic

Activitatea noastra va consta in conceperea si derularea sesiunilor de consiliere si orientare in cariera, precum si in dezvoltarea unei platforme online care sa asigure comunicarea intre studenti si consilieri/tutori.« Inapoi