Incepe cu dreptul in cariera ta!

Proiectul „Incepe cu dreptul cariera ta!”, initiat de Institutul Notarial Roman, in parteneriat cu Universitatea din Bucuresti si companiile Loop Operations si Economic Confort, isi propune dezvoltarea competentelor practice și abilitatilor studentilor necesare in vederea adaptarii la cerintele pietei muncii si obtinerii unui loc de munca.

Prin intermediul activitatilor de orientare profesionala si consiliere in cariera, precum si a stagiilor de practica in domeniu, proiectul isi propune imbunatatirea accesului pe piata muncii si a ratei de ocupare in randul studentilor participanti la program.


De ce proiectul „Incepe cu dreptul cariera ta!”

  • Imbunatatirea accesului  a 500 de studenti si masteranzi pe piata muncii si diminuarea ratei somajului
  • Facilitarea procesului de planificare a carierei si de identificare a unui loc de munca
  • Stagii de practica pentru 250 de studenți si masteranzi.
  • Dezvoltarea a 30 de parteneriate cu organizatii relevante din domeniul juridic
  • Incurajarea si promovarea parteneriatelor pe termen lung intre mediul academic si organizatiile de profil

Despre conferinta de deschidere

Conferinta de lansare a proiectului „Incepe cu dreptul cariera ta!” va avea loc in data de 4 iunie 2014 incepând cu ora 10:00, in cadrul Facultatii de Drept din Bucuresti, amfiteatrul II „Nicolae Titulescu”. Evenimentul va duce in fata studentilor reprezentantii partenerilor implicati in derularea proiectului, precum si potentiali angajatori de la nivelul regiunii Bucuresti – Ilfov care vor aborda problematica dezvoltarii unei piete a muncii moderne, flexibile si inclusive, care sa permita integrarea in munca a tinerilor absolventi. Pe durata evenimentului, invitatii vor identifica impreuna cu participantii solutii pentru facilitarea accesului absolventilor de studii juridice si administrative la obtinerea unui loc de munca si dobandirea experientei practice necesare la locul de munca inca din timpul studiilor.

 

[vfb id=1]

 

 


Taguri:

« Inapoi