Stagii de practica pentru cariere de succes in domeniul juridic

Proiectul „Stagii de practica pentru cariere de succes in domeniul juridic”, initiat de Institutul Notarial Roman, in parteneriat cu Universitatea din Pitesti si companiile Loop Operations si Economic Confort, isi propune sa imbunatateasca capacitatea  de ocupare si facilitarea adaptarii la cerintele pietei muncii pentru un numar de 500 studenti si masteranzi la studii juridice si administratie publica din regiunea Sud-Muntenia.

Prin intermediul proiectului, 250 de studenti si masteranzi proveniti din facultati de drept si administratie publica din regiunea de dezvoltare Sud – Muntenia vor avea ocazia sa participe la stagii de pregatire practica in cadrul organizatiilor de profil: cabinete de avocatura, birouri notariale, birouri de mediere, birouri de executare silita, procuratura, tribunale etc.

Prin intermediul activitatilor de orientare profesionala si consiliere in cariera, precum si a stagiilor de practica in domeniu, proiectul isi propune imbunatatirea accesului pe piata muncii si a ratei de ocupare in randul studentilor participanti la program.

 


 

DESPRE CONFERINTA DE LANSARE

Conferinta de lansare a proiectului va avea loc in data de 29 mai 2014, orele 11.00 in cadrul Universitatii din Pitesti (Amfiteatrul CC 1). La eveniment sunt asteptati sa participe studentii si masteranzii de la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative, cat si partenerii de practica – cele mai importante institutii din domeniul juridic al regiunii de dezvoltare Sud-Muntenia. In cadrul conferintei, initiatorii proiectul vor prezenta obiectivele si beneficiile pentru grupul tinta, cat si modalitatea de inscriere la serviciile de orientare si consiliere profesionala, dar si modalitatea de participare la stagiile de practica.

 

[vfb id=1]


Taguri:

« Inapoi