Va invitam la dezbaterea publica „Economia sociala – oportunitate pentru femeile din regiunea Sud – Est”

Agentia Nationala Antidrog, alaturi de compania de consultanta Loop Operations, parteneri în cadrul proiectului „Egalitate pe piata muncii – sansa ta la un viitor mai bun”, anunta organizarea dezbaterii publice „Economia sociala – oportunitate pentru femeile din regiunea Sud – Est”. Evenimentul se va desfasura la Centrul Multifunctional de Asistenta Socio-Medicala din comuna Cumpana, jud. Constanta, în data de 10.12.2015, începand cu ora 10.00.

Evenimentul face parte dintr-un demers mai amplu prin care partenerii si-au propus sa analizeze problema excluziunii sociale si profesionale a femeilor apartinand grupurilor vulnerabile, cauzata în special de absenta unei educatii adecvate si a abilitatilor necesare pentru ocuparea unui loc de munca. De asemenea, prin organizarea unor astfel de evenimente, partenerii si-au propus sa contribuie la identificarea solutiilor pentru reintegrarea  acestor persoane în campul muncii.

Astfel, în cadrul dezbaterii cei 60 de participanti – reprezentanti ai Agentiei Nationale Antidrog, alaturi de reprezentanti ai administratiei publice locale Cumpana, dar si persoane din grupul tinta al proiectului, vor analiza beneficiile pe care economia sociala le poate aduce în procesul de integrare pe piata muncii a persoanelor din grupul tinta.

Despre proiect

Proiectul „Egalitate pe piata muncii – sansa ta la un viitor mai bun”  s-a adresat unui numar de 540 de femei provenind din grupurile vulnerabile, în special femei consumatoare de droguri, foste consumatoare sau aflate în risc de consum de droguri. Obiectivul principal a urmarit dezvoltarea abilitatilor si competentelor profesionale ale acestora si cresterea capacitatii de ocupare pe piata muncii în regiunea Sud Est.  Femeile provenind din grupul tinta au beneficiat de cursuri de formare profesionala, ceea ce le va asigura atat o sansa în plus la accesarea unui loc de munca, cat si la dezvoltarea personala si profesionala, fapt ce va contribui la o participare crescuta pe piata muncii a femeilor si la obtinerea de calificari relevante.

Pentru mai multe informatii legate de proiectul „Egalitate pe piata muncii – sansa ta la un viitor mai bun!” sau pentru confirmarea participarii la eveniment ne puteti contacta la adresa de mail comunicare@loopoperations.ro


Taguri: , , , ,

« Inapoi