Până la 7 milioane de euro pentru incubatoare de afaceri

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a relansat în data de 14.04.2021, un apel de proiecte în cadrul PI 2.1.B – Incubatoare de afaceri adresat regiunii de dezvoltare Centru.

Acestă prioritate vizează dezvoltarea incubatoarelor de afaceri sectoriale prin construirea spațiilor aferente și dotarea acestora cu active corporale și necorporale, precum și dezvoltarea serviciilor prestate în cadrul acestora.

Valoarea finanțării nerambursabile acordate este de minimum 200.000 de euro și maximum 7 milioane de euro.

Sunt eligibile doar proiectele ce urmează a fi implementate în regiunea de dezvoltare Centru. De altfel, relansarea are ca scop utilizarea alocării financiare rămase disponibile (de 7 milioane de euro) la nivelul Regiunii de Dezvoltare Centru, în cadrul PI 2.1.B – Incubatoare de afaceri.

Solicitanții eligibili în cadrul acestui apel de proiecte sunt:

  • entităţile individuale care au calitatea de fondator al incubatorului de afaceri (autoritatea publică a administraţiei publice locale, instituţia sau consorţiul de instituţii de învăţământ superior acreditate, institutele, centrele şi staţiunile de cercetare-dezvoltare, camerele de comerţ, societățile, societățile cooperative, asociațiile și fundațiile, patronatele, sindicatele);
  • parteneriatele dintre fondatorii incubatorului de afaceri.

Proiectele pot fi depuse în perioada 14.05.2021-14.06.2021.

LASĂ UN COMENTARIU