CE ESTE INGENIUS HUB?

Un ecosistem de dezvoltare a start-up-urilor care oferă:

  • know-how;
  • finanțare;
  • acces la o rețea națională de mentori și stakeholderi importanți pentru dezvoltarea afacerii;
  • spații de coworking în 4 orașe;

Vizitează site-ul

PROIECTE REALIZATE ÎN CADRUL INGENIUS HUB

Ingenius StartUp

Ingenius Hub a organizat cea mai amplă caravană de antreprenoriat din țară. Începând cu data de 24 aprilie 2018 Caravana Ingenius. Antreprenoriat pe Bune la tine în oraș a parcurs jumătate de țară, traversând 15 orașe din 4 regiuni: Nord Est, Sud Muntenia, Sud Vest Oltenia și Centru.

  • 1.620 de persoane au participat la cursul de formare de competențe antreprenoriale în 2018 și au primit certificat de absolvire;
  • 162 de antreprenori au câștigat concursul de planuri de afaceri prin care au câștigat câte 40.000 euro în 2018. Aceștia au intrat într-un program de incubare, desfășurat online la nivel național în 2019 - Maratonul antreprenorului în 90 de zile cu Rodica Lupu.

Ingenius Live

Un canal online cu și pentru antreprenori, cu peste 180 de ediții în 3 sezoane, 17 emisiuni, 16 realizatori și un reach de aproximativ 2 milioane de persoane și peste 300.000 de vizualizări.

Vizionează emisiunile

SmartUp your StartUp

123 de pasile video cu conținut educativ pentru antreprenorii aflați la început de drum.

Caravana Ingenius Antreprenoriat pe Bune la tine în oraș & Caravana Ingenius NET Oportunități de finanțare

O serie de evenimente locale, organizate în peste 25 de orașe din țară, dedicate antreprenorilor.

Freelance on Fast Fwd

Este programul dezvoltat de Ingenius Hub în parteneriat cu Asociația Freelancerilor,Freelance on Fast Fwd a fost dedicat tuturor freelancerilor și celor care își doresc să își construiască o carieră de freelancer, indiferent de industrie.

Programul a acoperit principalele aspecte de business pe care un freelancer trebuie să le stăpânească pentru a fi performant și pentru a-și putea asigura un cash flow confortabil și un echilibru între timpul personal și timpul alocat profesiei.

Femei cu Sens

Un program dedicat femeilor antreprenor în 2019, organizat sub forma a 7 workshopuri cu teme precum: brandul personal, stilul personal, negocierea, oportunități pentru femeile antreprenor, etc.

Fonduri Europene 2020

Un program de workshopuri și sesiuni de consutanță 1 la 1 desfășurat în perioada august-septembrie 2020 pe tema oportunităților de finanțare.

Conferința 6/60

Conferință online dedicată programului de digitalizare a IMM-urilor. La ediția din 10 septembrie 2020 a evenimentului, 7 companii de software au prezentat soluții diferite la diverse tipuri de nevoi de digitalizare și automatizare.

ALTE PROIECTE